نوشته شده توسط : xmovies

مهدی صادقی پور مروی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا گفت :امروزه استفاده از مواد افزودنی رنگی ،بخش غیر قابل اجتناب در تولید مواد خوراكی است كه استفاده طولانی مدت آن ، اثرات سویی بر بدن دارد .

وی اظهار داشت :در این ماده تولید شده ،ضمن در بر داشتن رنگ زرد ، فاقد مزه و بو بوده و هیچ گونه اثر سویی در بر ندارد .

صادقی پور مروی با اشاره به فرآیند تولید این ماده خاطر نشان كرد: پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشك كردن و آسیاب آن را در حلال آبی ،حل نموده فیلتر می نماییم .

وی اضافه كرد : امولسیون حاصل ، دارای رنگ زرد بوده و فاقد بو و مزه است كه در صنایع غذایی مختلف قابل استفاده است .

این مخترع ایرانی به مزایای كابرد آن اشاره كرد و گفت : عدم استفاده از مواد شمیایی ، عدم تاثیر گذاری بر مزه و بوی مواد غذایی ، مقرون به صرفه بودن ، استفاده جنبی از تولید گیاه ، كاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی سنتتیك ، سازگار گیاه مورد نظر با شرایط اقلیمی و خاك ایران از جمله مزایای این ماده رنگی خوراكی طبیعی است .

علمی **1354*1832*





:: برچسب‌ها: ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: